Αρχική > Νέα - Ενημερώσεις > Εκθέσεις/Σεμινάρια/Διαλέξεις > 24/09/2010 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 2010 Εκτύπωση Σελίδας24/09/2010

Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ» και ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ (ΒΟΡΕΙΑ) ΕΛΛΑΔΑ


Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία* συνεχίζεται πια στη Βόρεια Ελλάδα και η ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας του ΦΟΙΒΟΥ «Αισθάνομαι�» παρουσιάζεται ήδη στη Δράμα, στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήλος Δράμας. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την  Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 
και η έκθεση θα παραταθεί μέχρι 2 Οκτωβρίου (το σχετικό δελτίο τύπου του Φεστιβάλ μπορείτε να το δείτε  πατώντας εδώ  ή να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.dramafilmfestival.gr/33rd/files/201009/22-111110foivos.doc ).

Η έκθεση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη, στο Πολιτιστικό Κέντρο του στρατοπέδου ΚΟΔΡΑ του Δήμου Καλαμαριάς, από 5 έως 17 Οκτωβρίου, (εγκαίνια Τρίτη 5 Οκτωβρίου, ώρα 8.00μμ).

Για την προβολή της έκθεσης δόθηκε συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη, στο Μουσείο Φωτογραφίας, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Επίσης, στις 4 Οκτωβρίου στην Αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των Συμπερασμάτων της ΗΜΕΡΙΔΑΣ
«Πνευματική Ιδιοκτησία και Φωτογραφία στον 21ο Αιώνα» που διοργάνωσε ο Οργανισμός μας στις 27 Φεβρουαρίου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης σχετικά με το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας όσον αφορά τη φωτογραφία.

Η έκθεση στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στο Βόλο και τη Λάρισα.

Στην έκθεση φωτογραφίας συμμετέχουν με ένα έργο τους 75 δημιουργοί, μέλη του ΦΟΙΒΟΥ,

*(Θυμίζουμε ότι η Έκθεση «Αισθάνομαι...» έχει παρουσιαστεί, με μεγάλη επιτυχία, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθήνας στις 25 και 26 Απριλίου 2007, -στο διήμερο που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας του ΥΠ.ΠΟ. σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του ΥΠ.ΑΝ. και τους Οργανισμούς των Δημιουργών, για τον γιορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευματικής Ιδιοκτησίας-, καθώς επίσης, μετά από τον εμπλουτισμό της, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας, Ακαδημίας 50, από 17 έως 28 Φεβρουαρίου 2010, όπου πραγματοποιήθηκε και η ΗΜΕΡΙΔΑ «Πνευματική Ιδιοκτησία και Φωτογραφία στον 21ο Αιώνα»).

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας
Γ.Παπαθανασίου                                                              Δ. Τσεβάς